comment 0

Summertime Sadness

10. April kommer Lana Del Rey til Oslo Spektrum, og jeg har fått billetter! Jeg digger dama, og den mystiske måten hun oppfører seg på. Måten hun blander 50-talls stilen med getto funker uforventende bra for henne. Særlig i musikkvideoen for ‘National Anthem‘, hvor hun går frem som en langhåret Jackie Kennedy og hvor Mr. Kennedy er en afro-amerikansk gangster – som er en litt merkelig men kul vri. Jeg gleder meg utrolig mye til å se henne live. I mellomtiden kan du se disse bildene hun gjorde i oktober for Australske Vogue, som jeg kom over i en av lesepausene mine. Ha en fortsatt fin søndag!

About these ads
Arkivert i:Inspirasjon

About the Author

Sendt av

Jeg er 23 år. Jeg studerer i Oslo, og blogger om mote, fotografi, livet og hverdagen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s